Een rolluik is een multifunctioneel product. Met een rolluik voor je ramen kan je heerlijk lang uitslapen op een ochtend in het weekend, maar het zorgt er ook voor dat jouw woning beter geïsoleerd is. In de zomer blijft je woning dus heerlijk koel en in de winter zalig warm. Je bespaart dus ook ineens op de rekening voor energie.  Daarnaast heeft een rolluik ook een geluidswerende en inbraak vertragende eigenschap. Zo kun jij altijd met een gerust hart uw woning verlaten.

rolluiken, rolluiken op maat, Verano rolluiken, rolluiken kopen

rolluiken, rolluiken op maat, Verano rolluiken, rolluiken kopen

rolluiken, rolluiken op maat, Verano rolluiken, rolluiken kopen

Pluspunten van rolluiken

 • Perfecte isolatie: je woning blijft heerlijk fris in de zomer en lekker warm in de winter.
 • Een rolluik is een extraatje tegen inbraak: ongewenste bezoekers komen er niet zomaar in dankzij onze goede rolluiken op maat.
 • Bespaar dankzij een rolluik actief op uw factuur voor energie. Een rolluik kan dus zeer belangrijk zijn in deze tijden.
 • Een rolluik heeft bovendien ook een zeer geluidswerende werking.
 • Gemaakt door de Belgische fabrikant Verano en product met 5 jaar garantie!

Meer voordelen van een rolluik

 • De nachtrust kun je verbeteren dankzij de goede zonwerende kracht van rolluiken. Ook houden de rolluiken goed het geluid tegen.
 • Een rolluik is een goedkope vorm van raamdecoratie. Erg fijn als je maar een kleiner budget hebt voor deze kostenpost.
 • Een ander voordeel van rolluiken is dat deze een isolerende werking kunnen hebben. Ze helpen ermee om warmte binnen te houden en kou buiten of andersom in de zomer.
 • Naast dat je rolluiken kunt gebruiken om je kamer te verduisteren, kunnen minder verduisterende rolluiken ook voor veel privacy in een woning zorgen, zonder dat je veel natuurlijk licht verliest.
 • Omdat rolluiken isolerend werken op je ramen, zal je dit ook terugzien in je portemonnee. Altijd mooi meegenomen natuurlijk.
 • Een groot voordeel van rolluiken is toch wel dat we deze op elk soort raam kunnen monteren, in tegenstelling tot bijvoorbeeld jaloezieën.
 • Als je goede kwaliteit rolluiken koopt, zullen deze erg lang meegaan en niet snel verkleuren door bijvoorbeeld de zon of beschimmelen door bijvoorbeeld vocht in de badkamer.
 • Ook het onderhoud is een groot pluspunt aan de rolluiken. Een doekje met een sopje eens in de zoveel tijd zal meer dan genoeg zijn om deze raamdecoratie mooi te houden.
 • Je hebt zowel de ouderwetse trektouwtjes als de nieuwe rolluiken die je kan bedienen met een bediening van op afstand. Erg handig voor dat hoge dakraam waar je niet bij komt!
 • Een rolluik buiten heeft het voordeel dat het ook als anti-inbraak dient. Dieven komen op deze manier bijna niet meer bij je binnen.
 • Het aanbod aan kleuren, materialen en maten bij rolluiken is ook best wel groot. Je zal altijd een rolluik kunnen vinden welke bij jouw huis past.
 • Je kan de rolluiken (bijna) net zo groot maken als dat je wilt! Met een maximale breedte van 4,4 meter en een maximale hoogte van 4 meter zal je de meeste ramen in je huis namelijk kunnen voorzien van een rolluik.

Diverse modellen rolluiken

Outdoor Living RaamPunt weet dat elke stijl qua woning ook een apart type rolluik verdient. The finishing touch.
We zoeken het graag samen uit: van klassiek tot design, van elegant tot gewaagd.
Voorzetrolluiken, inbouwrolluiken of opbouwrolluiken. 

Bij het Outdoor Living RaamPunt ben je aan het juiste adres!

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Zele kan je met eigen ogen zien wat een rolluik voor je huis kan betekenen.

Doe inspiratie op bij deze huizen & appartementen

rolluik, rolluiken, rolluiken kopen, rolluiken op maat, Verano rolluiken, Verano rolluik
rolluik, rolluiken, rolluiken kopen, rolluiken op maat, Verano rolluiken, Verano rolluik
rolluik, rolluiken, rolluiken kopen, rolluiken op maat, Verano rolluiken, Verano rolluik

Bel met onze adviseur

Elke dag tussen 8 en 20u kun je bellen of mailen met onze adviseur voor persoonlijk advies voor rolluiken of een ander zonwering product.

????Bel ons via: 052/50.96.18
???? Stuur een mailtje naar info@raampunt.be

Waar plaatsen wij rolluiken?

Raampunt is actief in de ruime regio rond Zele, met als belangrijkste steden:

Vraag nu je offerte aan voor 1 of meerdere rolluiken.

KORTE LEVERINGSTERMIJNEN
Correct & Betrouwbaar
BELGISCHE MAKELIJ
Duurzaam & Groen
ALLE STIJLEN
Persoonlijke Touch
5 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE
Top prijs-kwaliteit