Zo’n verandazonwering is de beste regelaar voor een goede temperatuur die je heerlijk lang laat genieten van je tuinkamer.
De verandazonwering houdt de hitte tijdens de zomer onder controle en doseert het licht. Zo kun je lekker ontspannen en de tijd even laten stilstaan. Een puur moment van ontspanning.
Een verandazonwering kunnen we vlot installeren op zowat elke constructie, en vormt een duurzame oplossing met hoogwaardig materiaal en bovendien bestendig tegen corrosie.

Pluspunten verandazonwering

  • Met een verandazonwering verleng je de seizoenen
  • Veel oh’s en ah’s van je omgeving voor de nieuwe look van je woning!
  • Zorgt er voor dat je ook bij hoge temperaturen van je veranda kunt genieten.
  • Duurzame verandazonweringen. Gemaakt in België door de Nederlands-Belgische fabrikant en eveneens referentie Verano.
  • Een verandazonwering kunnen we snel leveren en je geniet tevens van vijf jaar garantie vanuit de fabriek.
  • Verandazonwering houdt het licht ook adequaat tegen zoals je dat van een degelijke zonwering verwacht.

Diverse mogelijkheden bij een verandazonwering

All day all year – je veranda als verlengstuk van je woning wil je optimaal inzetten, je wil er zoveel mogelijk gebruik van maken. Al is dat niet altijd simpel met die enorme ramen.
Op zomerse dagen raakt de boel snel oververhit.
Met de verandazonwering van Outdoor Living RaamPunt los je dat op – misschien niet in een handomdraai, maar toch sneller dan je denkt.
Ga ervoor en laat ons helpen vooraleer je knopen doorhakt.

Bezoek onze toonzaal

In onze toonzaal in Zele vind je ongetwijfeld inspiratie voor je eigen veranda.

Deze huizen & appartementen kunnen je ongetwijfeld inspireren

verandazonwering, verandazonweringen, verandazonwering kopen, verandazonwering op maat, Verano verandazonwering, Verano verandazonweringen
verandazonwering, verandazonweringen, verandazonwering kopen, verandazonwering op maat, Verano verandazonwering, Verano verandazonweringen
verandazonwering, verandazonweringen, verandazonwering kopen, verandazonwering op maat, Verano verandazonwering, Verano verandazonweringen

Bel met onze adviseur

Praat er over met onze adviseur of stuur snel een berichtje! Elke dag tussen 8 en 20 u kun je bellen met onze adviseur voor persoonlijk advies over een verandazonwering of een ander type zonwering.

????Bel ons via: 052/50.96.18
???? Stuur een mailtje naar info@raampunt.be

Waar plaatsen wij zonwering?

Raampunt is actief voor de plaatsing van verandazonweringen in de ruime regio rond Zele, met als belangrijkste steden:

 

Vraag nu je offerte voor een verandazonwering aan

KORTE LEVERINGSTERMIJNEN
Correct & Betrouwbaar
BELGISCHE MAKELIJ
Duurzaam & Groen
ALLE STIJLEN
Persoonlijke Touch
5 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE
Top prijs-kwaliteit

FAQ – verandazonwering

  • Verandazonwering voegt een zonwerend element toe aan je overkapping. Terrasoverkappingen met een dak van bijvoorbeeld polycarbonaat of glas laten doorgaans veel zonlicht door. Een verandazonwering met een zonwerend doek voorkomt op deze manier oververhitting onder je overkapping.
  • De maximale breedte van een Verano verandazonwering in één deel is 6 meter, met een maximale uitval van 5 meter. Door verandazonweringen te koppelen, kun je overigens een nog groter oppervlak overdekken.
  • Verandazonwering heeft primair een zonwerende functie. Het zonwerende doek, geïmpregneerd met acryl en voorzien van een water- en vuilafstotende laag, is echter niet ontworpen om regen te weren. Je kunt verandazonwering altijd combineren met een terrasoverkapping.
  • Klanten gebruiken verandazonwering meestal in combinatie met een terrasoverkapping. Verano’s pergolazonweringen hebben een eigen constructie met staanders en bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar stoten ook water af.