Ik wil mijn woning verduisteren

Ontdek hieronder ons gamma kwaliteitsproducten van Verano.

Hul uw ruimte in duisternis

Op zondag wilt u het liefst uitslapen in een kamer die geen licht doorlaat, of misschien wilt u wel een film kijken zonder dat u schitteringen van het licht op het beeldscherm ziet.

Door uw woning te verduisteren heeft u geen last meer van licht van buiten en zorgt u voor meer privacy in uw woning. Het is mogelijk om uw woning te verduisteren met producten voor zowel de buiten- als binnenzijde van uw woning.

Buitenzijde

Rolluiken en verticale screens kunt u aan de gevel van de woning laten bevestigen. Rolluiken zorgen voor een complete verduistering van een ruimte, maar ritsscreens filteren juist enkel de vervelende schitteringen van het licht. Met ritsscreens behoudt u dus wel het zicht naar buiten. Naast rolluiken en zip screens zorgen ook zonneschermen, uitvalschermen en markiezen voor de nodige verduistering in uw woning.

Binnenzijde

Het is ook mogelijk om een ruimte ook verduisteren door de ramen aan de binnenzijde te laten bekleden. Raamdecoratie zorgt er namelijk ook voor dat u binnenvallend licht gemakkelijk kunt filteren, in tegenstelling tot ritsscreens. Afhankelijk van het materiaal en de kleur die u kiest kun je ruimtes zowel gedeeltelijk tot bijna volledig gaan verduisteren. Bovendien zorgt u daarnaast ook nog eens voor een stijlvolle aankleding van je interieur.

Op zoek naar vakmanschap?

Doe een beroep op Raampunt voor uw zonweringen, buitenleven, rolluiken, garagepoorten, ramen en deuren.