Natuurlijk is dit een schitterend land – alleen mag de zomer soms wat langer duren.
Dat kan. Met de windschermen van Outdoor Living RaamPunt.
Vooral in de tussenseizoenen kun je dan al achter glas die tropische, exotische feeling creëren – want de zon is er wel, maar de wind blijft weg!

Windscherm, windschermen

Windscherm, windschermen

Windscherm, windschermen

Pluspunten van windschermen

 • Bijna 100 kleuren – dan is er zeker eentje bij dat past bij uw woning, terras en tuin.
  Van warm bruin tot bosgroen, de gustibus et coloribus non disputandum est!
 • Unieke manier van buitenleven of outdoor living!
 • Glazen windschermen in standaardafmetingen of werk op maat.
 • Keuze uit gehard, gelaagd of gekleurd glas en uit verschillende kaders.
 • Elektrische of handmatige bediening.
 • Gemaakt in België door de Nederlands-Belgische fabrikant en eveneens referentie Verano.

Voordelen van een windscherm en of een schutting

 • Windschermen zien we vaak op het strand, maar zijn nu ook in luxueuzere uitvoeringen te krijgen voor in je eigen tuin. Dit geeft jouw tuin bijgevolg een strakkere uitstraling en is trouwens ook een goede vervanger van bijvoorbeeld een schutting.
 • Je kan windschermen en schuttingen gedurende het hele jaar in de tuin laten staan. Ze zijn gemaakt voor hete zomers en koude winters en kunnen zeker tegen een aardige hoeveelheid wind.
 • Je kan een windscherm of schutting voor veel verschillende dingen gebruiken. De meeste gebruiken deze om de tuin af te bakenen en meer privé te creëren, maar je kan ze ook gebruiken om al dan niet tijdelijk een deel van de tuin te beschermen tegen wind of weer.
 • De aankoop van een windscherm of schutting is relatief goedkoop en de plaatsing spreekt over het algemeen voor zich. Je kan hiervoor ook vakmensen inhuren.
 • Je kan windschermen en schuttingen op maat kopen, tot een maximale breedte van 3 meter en een maximale hoogte tot wel 2,5 meter.

Diverse modellen

In standaardmaten of niet: windschermen à volonté. Met gekleurd, gelaagd of gehard glas, met diverse frames en met een aantal montage-mogelijkheden.

Bezoek onze toonzaal

In onze showroom in Zele kan je met eigen ogen zien wat een windscherm voor je huis kan betekenen.

Bel met onze adviseur voor een windscherm of een schutting

Elke dag tussen 8 en 20 u kun je bellen of mailen met onze adviseur voor persoonlijk advies rond windschermen of één van onze zonwering producten.

????Bel ons via: 052/50.96.18
???? Stuur een mailtje naar info@raampunt.be

Waar plaatsen wij zonwering?

Raampunt is actief in de ruime regio rond Zele, met als belangrijkste steden:

 

Vraag nu je offerte voor windschermen aan

KORTE LEVERINGSTERMIJNEN
Correct & Betrouwbaar
BELGISCHE MAKELIJ
Duurzaam & Groen
ALLE STIJLEN
Persoonlijke Touch
5 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE
Top prijs-kwaliteit

FAQ – windschermen

 • De maximale afmetingen van Verano windschermen bedragen een breedte van 300 cm en een uitval van 250 cm. Als je een groter terras wilt voorzien van een windscherm, is dat eveneens mogelijk! Windschermen kunnen moeiteloos worden gekoppeld, waardoor je jouw gehele terras kunt voorzien van dit product.
 • Verano levert windschermen en schuttingen op maat, met verschillende beschikbare vullingen. Je kunt kiezen uit glas, lamellen, volkern of geperforeerd materiaal.
 • Dit veelzijdige type zonwering kan op verschillende locaties in de tuin of op het terras worden gebruikt. Hier zijn enkele situaties waarin onze klanten het vaakst windschermen toepassen:

  1. Bescherming tegen de wind op een terras.
  2. Bij een zwembad of jacuzzi.
  3. Als afsluiting van een overkapping of lamellendak.
  4. Als afscheiding in de tuin of op bijvoorbeeld een balkon van een appartement.
  5. Als afscherming voor een vakantiehuisje.
 • Over het algemeen vergen vaste windschermen minimaal onderhoud. Doorgaans volstaat het om ze regelmatig schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel en water. Periodieke inspectie van de bevestigingen en het mechaniek is aan te raden om eventuele slijtage te controleren.
 • Zeker, we bieden de mogelijkheid om onze windschermen op maat te maken. Hierdoor kun je het windscherm aanpassen aan de specifieke afmetingen en ontwerpvoorkeuren van je buitenruimte, waardoor je optimale bescherming en beschutting tegen wind ervaart.
 • Onze windschermen kunnen vervaardigd worden uit verschillende materialen, zoals gehard glas of lamellen. Elk materiaal heeft unieke eigenschappen en voordelen.
 • Hoewel windschermen bij uitstek geschikt zijn voor winderige locaties, blijken ze ook zeer praktisch op plaatsen met matige wind of voor het verschaffen van extra privacy. Je kunt ze naar wens aanpassen aan diverse omgevingen en behoeften.
 • Zeker weten! Windschermen zijn bruikbaar voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden, zoals bijvoorbeeld in de horeca als zonwering. Ze worden veelvuldig toegepast op terrassen van restaurants, cafés, hotels, maar ook in particuliere tuinen en op balkons.