Onze sectionaalpoorten of garagepoorten geven u dat geborgen gevoel. Afhankelijk van uw situatie kiest u voor een sectionaalpoort of een rolpoort. Beide types bieden we u met plezier aan. In een veelheid van afmetingen, modellen en kleuren. Maak uw droomplaatje compleet en gun uzelf het nodige garage-comfort met slechts één druk op de knop!

sectionaalpoort, sectionaalpoort op maat, sectionaalpoort kopen, sectionaalpoort Verano

sectionaalpoort, sectionaalpoort op maat, sectionaalpoort kopen, sectionaalpoort Verano

sectionaalpoort, sectionaalpoort op maat, sectionaalpoort kopen, sectionaalpoort Verano

Pluspunten van onze sectionaalpoorten

 • Elke sectionaalpoort krijgt een isolatie van vier centimeter mee.
 • Sectionaalpoorten gaan verticaal open en besparen veel ruimte omdat ze onder het plafond liggen.
 • Door die constructie is er extra veel plaats om in – en voor de garage te parkeren.
 • Sectionaalpoorten kunnen we in elke dagopening van de garage inbouwen en zorgen op die manier voor extra centimeters doorrijbreedte.
 • Dankzij elastische en weerbestendige afdichtingen in rubber isoleren onze sectionaalpoorten uitstekend aan de vier kanten van elke poort.
 • Elke sectionaalpoort staat borg voor super-veiligheid.
 • Onze sectionaalpoorten laten we maken in België door de Nederlands-Belgische fabrikant en eveneens referentie Verano.

Nog meer voordelen van een Verano sectionaalpoort

 • De sectionaalpoorten kunnen we plaatsen in een nieuwbouw woning, maar ook in een bestaand huis tijdens een renovatie.
 • Verano biedt een keuze van negen verschillende panelen aan voor hun aanbod aan sectionaalpoorten.
 • De sectionaalpoorten laten we altijd op maat maken. Het maakt daardoor niet uit of je een rare maat hebt en betaald niet meer door een poort speciaal op maat te laten maken.
 • Een ander voordeel wat Verano biedt, is dat ze ook sectionaalpoorten met raampjes aanbieden. Een goede oplossing als het erg donker is in je garage!
 • De sectionaalpoorten bieden ook veel besparing van ruimte in tegenstelling tot de kantelpoorten. Hierdoor houd je meer ruimte over in je garage.
 • Je vinger tussen de poort? Dan kan niet met de beveiliging op de poort. Ook zit er een beveiliging bij een veerbreuk op. Erg fijn als die ineens breekt en je er toevallig net zonder staat.
 • De sectionaalpoort heeft ook een bijna geluidloze opening en sluiting. Dit komt doordat de wielen van de poort kogel gelagerd zijn.
 • Er zit ook een bediening van op afstand bij, waarmee je de poort kunt openen en sluiten. Je kan dus lekker in je auto blijven zitten als je deze de garage in wilt rijden.
 • Ook zijn de sectionaalpoorten goed geïsoleerd, wat ervoor zorgt dat je minimaal verlies van warmte in je garage creëert. Dat is goed voor de portemonnee!
 • De sectionaalpoorten kunnen we op maat aanleveren bij je thuis. Wel geldt er hier een maximale hoogte van 3 meter en een maximale breedte van 5 meter.

Een beetje luxe mag wel

Wie stapt er nu bij nacht en ontij graag de auto uit om de garagedeur open te krijgen? Niemand dus. Daarom bieden we niet alleen heerlijke garagepoorten aan, maar ook eenvoudige garagepoort aandrijvingen, makkelijk in het gebruik. Met innovatieve aandrijving en eveneens met exclusieve handzenders in klassevolle uitvoeringen.

Kom eens langs in onze showroom

Kom jezelf overtuigen van een sectionaalpoort in onze showroom in Zele.

Laat je inspireren door onze sectionale garagepoorten

garagepoort, garagepoorten, sectionaalpoort kopen, sectionaalpoorten op maat, sectionaalpoort op maat, Verano sectionaalpoort , Verano sectionaalpoorten
garagepoort, garagepoorten, sectionaalpoort kopen, sectionaalpoorten op maat, sectionaalpoort op maat, Verano sectionaalpoort , Verano sectionaalpoorten

Bel met onze adviseur voor een sectionaalpoort

Elke dag tussen 8 en 20 u kun je bellen of mailen met onze adviseur voor persoonlijk advies voor sectionaalpoorten.

????Bel ons voor een sectionaalpoort via: 052/50.96.18
???? Stuur een mailtje voor een sectionaalpoort via info@raampunt.be

Waar plaatsen wij sectionaalpoorten?

Raampunt is actief voor de verkoop van sectionaalpoorten in de ruime regio rond Zele, met als belangrijkste steden:

Vraag nu je offerte voor een sectionaalpoort aan

KORTE LEVERINGSTERMIJNEN
Correct & Betrouwbaar
BELGISCHE MAKELIJ
Duurzaam & Groen
ALLE STIJLEN
Persoonlijke Touch
5 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE
Top prijs-kwaliteit

FAQ – sectionaalpoorten

 • Een sectionaalpoort is een type garagedeur bestaande uit horizontale panelen die verticaal openen en sluiten. Deze deuren bewegen omhoog en worden parallel aan het plafond geplaatst, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. Verano poorten zijn geliefd vanwege hun efficiënte ruimtegebruik en veiligheidskenmerken. Daarnaast zijn ze voorzien van een elektrische bediening.
 • De grootst mogelijke afmetingen van Verano poorten bedragen: een maximale breedte van 5 meter en een maximale hoogte van 3 meter.
 • Natuurlijk! We bieden maar liefst 9 verschillende soorten panelen met hoogwaardige materialen en 5 jaar garantie:

  1. VB – Sectionale garagepoort met houtkorrel dessin, horizontaal profiel.
  2. VBT – Sectionale garagepoort met stucco dessin, vlak uitgevoerd.
  3. VBV – Sectionale garagepoort zonder dessin, vlak uitgevoerd.
  4. VBW – Sectionale garagepoort met houtkorrel dessin, vlak uitgevoerd.
  5. VBM – Sectionale garagepoort met horizontaal microprofiel.
  6. VBC – Sectionale garagepoort met houtkorrel dessin, cassette uitvoering.
  7. VBG – Sectionale garagepoort zonder dessin, vlak uitgevoerd, 1 keer horizontaal geprofileerd.
  8. VBP – Sectionale garagepoort met houtkorrel dessin, 1 keer horizontaal geprofileerd.
  9. VBL – Sectionale garagepoort zonder dessin, vlak uitgevoerd, Multi verticale profilering.
 • Er zijn diverse kleuropties beschikbaar, en u kunt zelf ronde of vierkante vensters toevoegen aan uw sectionale garagepoort.
 • Voor het onderhoud van een sectionaalpoort en het verlengen van de levensduur ervan, is regelmatige zorg noodzakelijk. Maak de poort regelmatig schoon, smeer de bewegende onderdelen en inspecteer de veiligheidsvoorzieningen. Raadpleeg onze Moments guide voor gedetailleerde onderhoudsinstructies.
 • Ja, het gebruik van sectionale garagepoorten is over het algemeen veilig. Ze zijn voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen, waaronder sensoren die de beweging stoppen zodra een obstakel wordt gedetecteerd. Door regelmatig onderhoud uit te voeren en de gebruiksinstructies te volgen, draagt u bij aan een veilige bediening.
 • De duurzaamheid van een sectionaalpoort kan variëren, maar met regelmatig onderhoud en zorgvuldig gebruik kan een hoogwaardige poort wel tot 20 jaar meegaan. Factoren zoals het klimaat, de kwaliteit van de installatie en de keuze van materialen spelen een rol in de levensduur van de poort.

 • Ja, onze poorten zijn speciaal ontworpen om te weerstaan aan diverse extreme weersomstandigheden. Ze zijn uitgerust met weerbestendige afdichtingen en materialen die bestand zijn tegen vocht en temperatuurschommelingen.
 • Natuurlijk! Wij bieden een uitgebreide selectie accessoires voor sectionaalpoorten aan. Denk hierbij aan afstandsbedieningen, diverse paneelopties, vensters en extra beveiligingsfuncties. Deze accessoires zijn ontworpen om de functionaliteit en het gemak van uw sectionaalpoort te verbeteren.