Met screens reguleer je een ideale temperatuur in huis, zonder inkijk naar binnen maar met behoud van je zicht naar buiten. Ze zijn zeer effectief om de warmte en het felle licht te weren. Met screens kan je jouw raam of deur openzetten zonder last te hebben van insecten die de ganse tijd rondvliegen. Het beschermt zowel uzelf als uw meubels tegen schadelijke Uv-stralen. Kortom, geen zonwering zo veelzijdig als een Outdoor Living RaamPunt screen!

Screens, zip screens, ritsscreens, zonwering met rits, screens op maat

Screens, zip screens, ritsscreens, zonwering met rits, screens op maat

Pluspunten van ritsscreens

 • Met Ritsscreens verleng je de seizoenen.
 • Brengt koelte in huis, dus je hebt bijgevolg geen airco meer nodig!
 • Belgisch en duurzaam van de fabrikant Verano.
 • Korte leveringstermijn en screens komen standaard met vijf jaar garantie.
 • Ritsscreens zijn 100 % windvast, weren de insecten en zijn lichtafsluitend.

Nog meer voordelen van screens

 • Screens zijn gemaakt van doek en kunnen hierdoor goed uv-straling buitenshuis houden. Dit is vooral een groot voordeel op de hete dagen tijdens de zomer.
 • Screens zijn ook een goedkopere manier van zonwering buitenshuis. Mooie screens kosten veel minder dan mooie rolluiken.
 • Ook geven screens een mooie luxe look aan je huis. Door de strakke uitstraling zal je huis er veel moderner uit komen te zien.
 • Een ander groot voordeel van screens is dat deze insecten buiten houden. Ze kunnen niet naar binnen komen als de screens volledig dicht zijn en je je raam open hebt.
 • Screens hebben ook een isolerende werking die je zeker gaat terugzien in de portemonnee. Hierdoor is de investering in screens erg betrouwbaar en betaald het zich snel terug.
 • Deze vorm van raamdecoratie zorgt ook voor veel privacy, zonder dat je binnen van alles voor de ramen hoeft te hangen.
 • Vroeger klapperde screens nogal, de laatste jaren is dit verbeterd door de nieuwe rits technologie en zijn ze dus beter beschermd tegen de wind.
 • Ook kan je de screens op elke gewenste stand zetten door middel van de bediening van op afstand. Je hoeft dus niet altijd helemaal in het donker te zitten als je wat meer privacy wilt.
 • Je kan screens bestellen tot een breedte van 4 meter en een hoogte van 6 meter. Veel opties dus ook voor de meest grote ramen!

Windvaste ritsscreens!

Onze screens zijn windvast, om deze manier kan jij op elk moment genieten van verduistering, privacy of een koele ruimte!

Al onze screens zijn voorzien van een Somfy motor! Deze kan je zowel sturen door middel van een schakelaar, een bediening van op afstand of via een applicatie op bijvoorbeeld je smartphone of tablet!

Kom onze screens zeker eens bewonderen in onze toonzaal!

Bezoek onze showroom te Zele

In onze showroom in Zele kan je met eigen ogen zien wat een ritsscreen voor je huis kan betekenen.

Deze huizen & appartementen overtreffen je gekste dromen

screen, screens, screens kopen, screens op maat, Verano screen, Verano screens, ritscreen, ritsscreens, ritsscreen kopen
screen, screens, screens kopen, screens op maat, Verano screen, Verano screens, ritscreen, ritsscreens, ritsscreen kopen

Bel met onze adviseur voor screens

Nieuwsgierig geworden? Spring dan even binnen. We hebben het er graag over met jou of bel met onze adviseur.

Elke dag tussen 8 en 20 u kun je bellen of mailen met onze adviseur voor persoonlijk advies voor screens of een ander zonwering product.

????Bel ons voor ritsscreens via: 052/50.96.18
???? Stuur een mailtje voor ritsscreens naar info@raampunt.be

Waar plaatsen wij zonwering?

Raampunt is actief voor de plaatsing van screens in de ruime regio rond Zele, met als belangrijkste steden:

Vraag nu je offerte voor ritsscreens aan.

KORTE LEVERINGSTERMIJNEN
Correct & Betrouwbaar
BELGISCHE MAKELIJ
Duurzaam & Groen
ALLE STIJLEN
Persoonlijke Touch
5 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE
Top prijs-kwaliteit