Met een zip screen reguleer je een ideale temperatuur in huis, zonder inkijk naar binnen maar met behoud van je zicht naar buiten. Ze zijn zeer effectief om de warmte en het felle licht te weren. Met screens kan je jouw raam of deur openzetten zonder last te hebben van insecten die de ganse tijd rondvliegen. Het beschermt zowel uzelf als uw meubels tegen schadelijke Uv-stralen. Kortom, geen type zonwering zo veelzijdig als een Outdoor Living RaamPunt zip screen!

Screens, zip screens, ritsscreens, zonwering met rits, screens op maat

Screens, zip screens, ritsscreens, zonwering met rits, screens op maat

Pluspunten van ritsscreens

 • Met ritsscreens verleng je de seizoenen.
 • Brengt koelte in huis, dus je hebt bijgevolg geen airco meer nodig!
 • Belgisch en duurzaam van de fabrikant Verano.
 • Korte leveringstermijn en screens komen standaard met vijf jaar garantie.
 • Ritsscreens zijn 100 % windvast, weren de insecten en zijn lichtafsluitend.

Nog meer voordelen van screens

 • Screens zijn gemaakt van een verduisterend doek en kunnen hierdoor goed uv-straling buitenshuis houden. Dit is vooral een groot voordeel op de hete dagen tijdens de zomer.
 • Screens zijn ook een goedkopere manier van zonwering buitenshuis. Mooie screens kosten veel minder dan mooie rolluiken.
 • Ook geven verduisterende screens een mooie luxe look aan je huis. Door de strakke uitstraling zal je huis er veel moderner uit komen te zien.
 • Een ander groot voordeel van een zonwerend screen is dat deze ook de insecten buiten houden. Ze kunnen niet naar binnen komen als de screens volledig dicht zijn en je je raam open hebt. Zo werken  ze insecten werend.
 • Screens hebben ook een isolerende werking die je zeker gaat terugzien in de portemonnee. Hierdoor is de investering in screens erg betrouwbaar en betaald het zich snel terug.
 • Deze vorm van raamdecoratie zorgt ook voor veel privacy, zonder dat je binnen van alles voor de ramen hoeft te hangen.
 • Vroeger klapperde screens nogal, de laatste jaren is dit verbeterd door de nieuwe rits technologie en zijn ze dus beter beschermd tegen de harde wind.
 • Ook kan je de screens op elke gewenste stand zetten door middel van de elektrische bediening. Je hoeft dus niet altijd helemaal in het donker te zitten als je wat meer privacy wilt.
 • Je kan screens bestellen tot een breedte van 4 meter en een hoogte van 6 meter. Veel opties dus ook voor de meest grote ramen!

Windvaste ritsscreens!

Onze screens zijn windvast en A kwaliteit, om deze manier kan jij op elk moment genieten van verduistering, privacy of een koele ruimte!

Al onze screens zijn voorzien van een Somfy motor! Deze kan je zowel sturen door middel van een schakelaar, een bediening van op afstand of via een applicatie op bijvoorbeeld je smartphone of tablet!

Kom onze screens zeker eens bewonderen in onze toonzaal!

Bezoek onze showroom te Zele

In onze showroom in Zele kan je met eigen ogen zien wat een ritsscreen voor je huis kan betekenen.

Deze huizen & appartementen overtreffen je gekste dromen

screen, screens, screens kopen, screens op maat, Verano screen, Verano screens, ritscreen, ritsscreens, ritsscreen kopen
screen, screens, screens kopen, screens op maat, Verano screen, Verano screens, ritscreen, ritsscreens, ritsscreen kopen

Bel met onze adviseur voor screens

Nieuwsgierig geworden naar een zip screen? Spring dan even binnen. We hebben het er graag over met jou of bel met onze adviseur.

Elke dag tussen 8 en 20 u kun je bellen of mailen met onze adviseur voor persoonlijk advies voor screens of een ander zonwering product.

????Telefonisch contact voor ritsscreens via: 052/50.96.18
???? Stuur een mailtje voor ritsscreens naar info@raampunt.be

Waar plaatsen wij zonwering?

Raampunt is actief voor de plaatsing van screens in de ruime regio rond Zele, met als belangrijkste steden:

Vraag nu je offerte voor ritsscreens aan.

KORTE LEVERINGSTERMIJNEN
Correct & Betrouwbaar
BELGISCHE MAKELIJ
Duurzaam & Groen
ALLE STIJLEN
Persoonlijke Touch
5 JAAR VOLLEDIGE GARANTIE
Top prijs-kwaliteit

FAQ – screens

 • Een essentieel verschil tussen zonwerende screens en ritsscreens is de geïntegreerde geleiding van het doek bij ritsscreens. Terwijl het doek van een standaard screen alleen strak wordt getrokken door de onderste lat, wordt bij ritsscreens het verduisterende doek aan beide zijden van het scherm stevig in de profielen geklemd.
 • Voor een Verano ritsscreen in één stuk zijn de maximale afmetingen als volgt. Door gekoppelde ritsscreens te gebruiken, kan je natuurlijk een nog groter oppervlak bedekken.

  De maximale breedte bedraagt 6 meter, met een maximale uitval van eveneens 6 meter.

 • Ritsscreens voor zonwering worden aangedreven door een motor, waardoor je ze kunt bedienen met een schakelaar, afstandsbediening of zelfs met je smartphone. Bovendien is het mogelijk om de screens automatisch te laten openen en sluiten op vooraf ingestelde tijden.
 • Onze zonne-energie screens zijn voorzien van een batterij en een zonnepaneel. Door de batterij op te laden met behulp van zonne-energie, is er geen noodzaak voor aansluiting op het elektriciteitsnet. Hierdoor vermijdt u ook het hak- en breekwerk in muren dat vaak gepaard gaat met traditionele zonwering. Daarnaast bieden deze screens een eenvoudige bediening met behulp van een afstandsbediening.
 • Bij het overwegen van elektrische screens of elektrische rolluiken zijn er enkele overwegingen. Elektrische screens zijn geschikt als je het uitzicht naar buiten wilt behouden en enkel zonwering nodig hebt. Aan de andere kant zijn elektrische rolluiken ideaal voor ruimtes waar totale duisternis gewenst is, zoals in een slaapkamer. Rolluiken bieden ook meer beveiliging tegen inbraak en hebben een betere isolerende werking tegen zowel warmte als kou vergeleken met zonwerende screens.

  In het kort kunnen we stellen dat rolluiken een traditionele vorm van zonwering zijn die nog steeds populair zijn vanwege hun effectiviteit in het weren van fel zonlicht en het reguleren van de temperatuur. Moderne huizen geven echter vaak de voorkeur aan screens vanwege hun eigentijdse esthetiek en het behoud van het uitzicht naar buiten, terwijl ze dezelfde functionele voordelen bieden als rolluiken.

 • Zonwerende screens zijn vervaardigd van een stevig glasvezeldoek, dat zowel bestand is tegen regen als wind. Het wordt echter aanbevolen om de screens omhoog te laten bij stormachtig weer en ze indien mogelijk te laten drogen voordat ze worden ingetrokken. Dit draagt aanzienlijk bij aan de verlenging van de levensduur van de screens.
 • Het onderhoud van onze screens is eenvoudig. We adviseren om dit ongeveer twee keer per jaar te doen. Gebruik hierbij geen agressieve schoonmaakproducten en vermijd ook heet water.