Ik wil energie besparen

Ontdek hieronder ons gamma kwaliteitsproducten van Verano.

Bespaar op uw energiekosten

Voor veel huishoudens zijn de energiekosten een grote kostenpost. Veel warmte gaat in de winter verloren door via de ramen.

Veel mensen willen in de winter een aangenaam klimaat binnenshuis, waardoor ze meer gaan stoken en bijgevolg hogere energiekosten hebben. Door zonwering aan te schaffen isoleert u uw woning beter, waardoor de warmte bijgevolg beter binnen blijft en u kosten voor energie bovendien ook lager zullen uitvallen.

Bescherming aan de buitenzijde

Zonwering aan de buitenzijde van de woning, zoals rolluiken en ritsscreens zijn effectief voor het besparen van energie. Door deze zonwering kun je een soort extra luchtspouw creëren.

Hierdoor blijft de warmte in uw woning en komt koude lucht minder snel naar binnen. Tijdens de winter gebruikt u de zonwering dus om kou tegen te gaan in uw woning en in de zomer helpt het juist om de warmte buiten te houden.

Bescherming aan de binnenzijde

Door uw ramen van raamdecoratie te voorzien is de temperatuur binnenshuis makkelijker te reguleren. Raamdecoratie en buitenzonwering creëren namelijk een extra luchtspouw waardoor de ramen beter isoleren. Raamdecoratie kan de isolatiewaarde van enkel glas tot wel 60% verhogen. Hierdoor kunt u een lagere energierekening verwachten! Daarnaast is raamdecoratie natuurlijk ook hip en zorgt het voor een prettige uitstraling in uw woning.

Op zoek naar vakmanschap?

Doe een beroep op Raampunt voor uw zonweringen, buitenleven, rolluiken, garagepoorten, ramen en deuren.